Mattor (endast angered)

I varuhuset på Angered centrum erbjuder vi ett stort urval av mattor till riktiga bra priser!
Välkommen att ringa till oss med frågor kring storlekar, pris, m.m.

cosy ryamatta

Cosy matta är en mjuk ryamatta som finns i flera olika storlekar och färger. Trådarna i mattan är tunna och har en fin lyster. 

Dream ryamatta

Dream ryamatta är tätvävd i microfiber-polyester och är den mjukaste mattan i sortimentet.

PLain

Plain gångmatta är en stilren matta som är enfärgad med matchande langettsöm. Baksidan på mattan är gummerad, vilket gör att den ligger stadigt på plats. 

Tulpan

Tulpan har en bottenfärg som ramas in med en mörkare ton, samt matchande langettsöm. I mitten av mattan är det ett färgblock som ramas in utav ett tulpanmönster. Baksidan på mattan är gummerad, vilket gör att den ligger stadigt på plats.

Casablanca medallion

Casablanca Medallion har en bottenfärg med matchande langettering och fransar på kortändarna. Mattan har ett klassiskt orientaliskt mönster som går i blandade toner. 

Eftersom mattan är vävd i 100% viskos så har mattan en fin lyster som som ger mattan en skimrande effekt, beroende på hur ljuset faller.

Lissabon

Lissabon har en bottenfärg med matchande langettering och pryds av ett stilrent mönster i vita toner. Eftersom mattan inte har någon tät lugg där smuts kan fastna, så är Lissabon lätt att rengöra och dammsuga.

Sisal Versace

Sisal Versace är en flatvävd matta som har en sandgrå bottenfärg som pryds av en dekorativ meanderbård av fram- och tillbakaslingrande flätningar i svarta toner. 

Sisal Versace är lätt att rengöra och dammsuga, eftersom mattan inte har någon lång lugg där smuts kan fastna.

Dörrmattor

Edel´s Klädvaruhus
Angereds Torg 1
Angered Centrum
425 65 Angered
Hitta hit

Kontakt
Angered: 031-332 06 32
Backaplan: 031- 23 97 00
E-post: info@edels.nu
Jobb/Praktik